Masking tape op tafel

Masking tape op tafel

Een heel simpel idee dit: masking tape op tafel. Op je servetten, op je bestek… Of je maakt er vlaggetjes van. De servetten zijn bestempeld. Behalve ‘mmm’, waren er ook ‘enjoy’ en ‘eat’. Daarna haalde ik de servetten een keertje door de naaimachine, geladen met een neonroze draad.

Masking tape op tafel

Ik vond het wel leuk staan als de vlaggetjes niet te netjes waren, dus scheurde ik de tape. Maar voor een netter resultaat kun je de tape ook afknippen.

Masking tape op tafel

Omdat ik deze vlaggetjes en vorkjes voor hapjes gebruikte, nam ik wegwerpbestek van hout. Ik had nogal wat hapjes te verdelen, vandaar. De masking tape geeft ook een leuk effect op gewoon bestek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.