Mail on Monday #16

De Mail on Monday van vandaag is voor Iris. Iris werd voor Mail on Monday opgegeven door haar vriendin Evy. Iris is zelf altijd erg attent, schrijft Evy.

“Ik krijg vaak een kaartje van Iris. Niet alleen voor mijn verjaardag, maar ook voor het behalen van mijn rijbewijs en tijdens mijn examens. En toen ik een aantal weken in de lappenmand zat met een gebroken voet, kreeg ik zelfs een heel pakket! En het mooie is nog, Iris en ik zien elkaar eigenlijk vrij vaak, maar tóch neemt ze de moeite iets op de post te doen. Dat vind ik mooi. Natuurlijk stuur ik zelf regelmatig iets terug, maar Iris doet dit zo bij meerdere mensen en is veel met ‘snailmail’ bezig. Daarom wil ik haar graag opgeven voor Mail on Monday.”

Een echte post-fan dus! Dit ging naar Iris:

MoM #16

Een memory-spelletje. Ik maakte het van kleine kaartjes die ik uit een oude agenda knipte. En je leert ook nog Engels of Spaans, kijk maar…

MoM #16

‘Helado’, ‘Icecream’, ja ja!

En zo pakte ik de kaartjes in:

MoM #16

Een hele tijd geleden zat er een ‘Verlanglijstboekje’ bij Flow Magazine. Daarin kun je al je ingevingen met betrekking tot cadeautjes kwijt. Dat herken je vast wel. Dat je in juni ineens een leuk idee hebt voor een vriendin die in november jarig is. En dan is het november en dan weet je het niet meer. Daar is dus dit boekje voor.

MoM #16

Nog een kaartje met een uitleg van Mail on Monday. Alles ging in een enveloppe en naar Iris.

MoM #16

Ik schreef er ook nog een brief bij, met een recept voor chocoladetaart en voor een soort koffiecocktail.

Iris, nu krijg jij leuke post! Ik hoop dat je er blij mee bent.

Ook iemand opgeven? Lees hier alles over Mail on Monday.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.