Licor 43

Licor 43 met koffie

Sinds de klok verzet is, kom ik vaak in de knoop met de tijd en het licht. Ik maak mijn foto’s altijd met daglicht (en zonder flits!). In de zomer ook wel eens buiten. Maar sinds de wintertijd is ingegaan, is er maar een paar uur per dag fijn licht. Vaak maar een uurtje zelfs, als ik pech heb. Tutorials moeten dan ook ooit in dat ene uurtje gemaakt worden. Soms maak ik een soort van halffabrikaten, zodat ik snel de foto’s kan schieten. Dan heb ik het project in stap 1, stap 2… enzovoorts en het eindproduct zo klaarliggen. Maar dat gaat natuurlijk lang niet altijd.

Aangezien Dennis wisselende diensten heeft, eten wij sowieso regelmatig ’s middags warm. Da’s fijn als ik iets kook waar ik foto’s van wil maken. Af en toe plan ik dat ook zo. Als ik dan weet dat we bijvoorbeeld woensdag ’s middags warm eten, dan maak ik dat ene gerecht voor de blog dán.

Waar gaat dit heen, denk je nu. Ik wil naar die drank! Komt ‘ie: omdat ik overdag foto’s wil maken en ik een foto wilde van deze cocktail, gebeurde het dus dat ik afgelopen zondag ’s middags al aan de drank zat. Daytime drinkin’. Alles voor de website, hè!

En dan nu… Eigenlijk mag ik het geen cocktail noemen, vind ik. Want ik heb niet zoveel toegevoegd aan dit drankje. Maar lekker is het wel!

Licor 43 met koffie

Zet een dubbele espresso en vries deze in in een bakje voor ijsklontjes. Ja, je hebt dus ver voor je kan genieten al werk aan deze cocktail. Doe een paar koffieklontjes in een glas en giet er Licor 43 over. Lekker!

Licor 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.