The making of…

Gisteren en eergisteren zag je de taartentafel en de desserttafel die ik maakte voor bruidspaar Bouke en Linda. Vandaag ‘The making of…’ en de give-aways voor de gasten.

The making of...

Anders dan anders, deze caketopper met Mexican skull-poppetjes. Deze maakte ik van rolfondant.

The making of...

De oreo chocolate cheesecake! Machtig, maar lekker!

The making of...

Dit is de Jack Daniels chocolate cake voor ‘ie de oven in ging. Ik maakte ook een whiskeysiroop en een whiskey-crème. Bovenop de taart lagen ook nog pecannoten.

The making of...

De dulce de leche-taart.

The making of...

Het vullen en stapelen van de bruidstaart.

The making of...

Van kleine reepjes stof maakte ik strikjes (een kleine honderd, denk ik) die ik aan elkaar naaide. Zo ontstond er een slinger die de bovenkant van de backdrop voor achter de desserttafel sierde.

The making of...

Ik beschilderde een paar stokken speelkaarten (ook een XL-variant) met hartjes, initialen en de datum. En honderd houten wasknijpers kregen een klein streepje verf in dezelfde kleur.

The making of...

Naast de wasknijpers en de kaarten beschilderde ik ook nog een heleboel glazen potjes en blikjes die ik de afgelopen maanden gespaard had.

The making of...

Van stof, garen en beschilderde speelkaarten maakte ik kleine slingertjes voor aan de kroonluchters in de feestzaal.

The making of...

Op de uitnodiging stonden twee vogeltjes. Voor deze flesjes dropshot (give-aways voor de gasten) maakte ik etiketjes met zo’n vogeltje erop en de namen en datum. Uiteraard in de juiste kleuren. De etiketjes maakte ik vast met een stukje garen.

The making of...

Een andere give-away, deze Ring Pops (lolly-ringen). Daarvoor maakte ik vijftig mini-ringenkussentjes.

The making of...

Alle give-aways zaten in rieten mandjes. Er waren ook nog zakjes met gummiberen en een recept voor gummiberen-punch. Die hingen met de beschilderde wasknijpers aan een soort houten bord (daar had ik waslijntjes op gespannen), maar daarvan heb ik geen foto helaas.

The making of...

The groom likes his whisky, dus ook deze buisjes met whisky hoorden er zeker bij! Ik maakte kleine papieren rondjes waar ik een kruisje in sneed, zodat het rondje om het buisje kon. Simpel, effectief.

De taartentafel was voor de middag, na de ceremonie. Er was een toost met prosecco en daarbij dan een stukje taart. Na deze borrel ging ik terug naar huis om alles voor de desserttafel en de give-aways te halen.

The making of...

Ik heb heerlijk kunnen werken aan dit project (van een moodboard maken tot het bakken van de taarten) en toen ik alles in aan het pakken was, kwam, zoals je hierboven kunt zien, het zonnetje lekker door.

Wat een topdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.