Mail on Monday

Mail on Monday #13

De dertiende Mail on Monday. Dus wilde ik er juist een geluksbrenger van maken. Alhoewel, zo bijgelovig ben ik nu ook weer niet. Deze Mail on Monday gaat naar Eva. Eva werd voor Mail on Monday opgegeven door Meike, ‘gewoon, omdat Eva haar beste vriendinnetje is. En post krijgen is altijd leuk.’ Eva en Meike zijn beide elf jaar.

Mail on Monday

Van een grote ring (hobbywinkel) en neongaren en -veren maakte ik deze dromenvanger. Dromenvangers zijn afkomstig van een indianenvolk in Noord-Amerika. Ze vangen de slechte dromen ’s nachts op. Overdag glijden deze dromen dan weg via de veren.

Mail on Monday

Van een kaartje dat in een rokje van Stevie zat, maakte ik een label door er een neontouwtje door te rijgen. Simpel, maar leuk.

Mail on Monday

Mail on Monday draait natuurlijk allemaal om post versturen en post krijgen, dus Eva kan zelf dit kaartje versturen. Met een enveloppe erbij natuurlijk.

Mail on Monday

Omdat Eva zelf ook graag kookt en knutselt, heb ik er een placemat bij gedaan. Om een heerlijk gerecht op te zetten of om de plaatjes uit te knippen om mee te knutselen. Je kunt er natuurlijk ook een cadeautje mee inpakken of een enveloppe van vouwen.

Eva, veel plezier met je post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.