Britt

Getting personal?!

Ik krijg regelmatig reacties op mijn blog (gelukkig!) en wat ik vaak terug hoor, is dat lezers de indruk hebben dat je écht bij mij thuis komt kijken en dat dus ook leuk vinden. Af en toe helpt Stevie mee aan een blogpost (zoals hier en hier) en je zag ook al eens vakantiefoto’s voorbij komen (hier bijvoorbeeld).

De meeste van die ‘inside peeks’ plaats ik in de categorie ‘VAN DICHTBIJ’ (heb je nog nooit gezien dat er categorieën zijn, ga dan maar eens met je muis op het woord ‘BLOG’ staan, hierboven in de menubalk). Ook stukjes die met de voortgang van mijn (startende) bedrijf te maken hebben, vallen in die categorie.

Vanaf nu wil ik het ietsje persoonlijker maken. Waarom? Omdat ik gemerkt heb dat dat werkt. Voor de lezers, maar ook voor mij. Het schrijft makkelijker en ik krijg m’n ideeën sowieso al van de dagelijkse dingen (zoals hier en alle ‘Domme Dinsdag Tips’). Als ik een recept plaats, dan is dat ook vaak wat ik die avond eet. Ik bedoel, het zijn geen ‘producties’.

Dit betekent niet dat deze hele website nu ineens gaat draaien om mijn gezinsleven en dat ik op de blog ga klagen als ik de griep heb. Nee, VAN BRITT is ook een bedrijf, het moet wel serieus blijven. Maar aan de andere kant mag je best zien dat er een écht iemand achter dit bedrijf zit. Iemand die met je mee wil denken over ‘wat eten we vandaag?’ (klik hier voor receptprintables) en ‘wat geef ik die jarige?’ (klik hier). En iemand die moeder is (ik stik de labeltjes aan mijn labeldoekjes drie keer vast voor de veiligheid!), die ook fit wil blijven (klik hier) en die alledaagse dingen leuker wil maken (Mail on Monday!).

Dus af en toe zul je een uitstapje voorbij zien komen (zoals hier) of een inzicht/schrijfsel (zoals hier). Deze week bijvoorbeeld een stukje over opvoeden. Geen harde mening, hoor. Gewoon, hoe het hier gaat.

Het persoonlijke aspect van mij bedrijf naar voren brengen. Ik ben, onder andere, tot dit inzicht gekomen door de reacties die ik kreeg. Om maar even aan te geven hoe belangrijk die reacties voor mij zijn. Hier, onder de blogposts, of via Instagram, Twitter, Facebook of per mail. Ik waardeer het echt. Dus denk niet, ja, nee, misschien vindt ze het stom als ik reageer, want dat vind ik niet, haha! Ook als je ergens een vraag over hebt, stel ‘m gerust.

Ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.