Desserttafel voor een bruiloft

Gisteren zag je de bruidstaartentafel, vandaag de desserttafel die ik maakte voor de bruiloft van Bouke & Linda.

De foto’s zijn een béétje donker, maar hé, dit was op locatie, hè. Daar kun je moeilijk de tl-lampen even aanzetten.

Desserttafel

Prachtige bruid Linda, met op de achtergrond de desserttafel. Ik had een soort backdrop gemaakt van klein reepjes stof. Daar maakte ik strikjes van en die naaide ik aan elkaar. Zo ontstaat er dan een slinger.

Desserttafel

Oké, waar begin ik…

Desserttafel

Zelfgemaakte pindarotsjes en Rocky Road Slices. Rechts ernaast zie je bekers met suikerspin. In de potjes links op de voorgrond zit citrus-kwarktaart.

Desserttafel

Chocoladerepen met een custom-made etiketje, waarvoor ik het dessin van de achtergrond van de uitnodiging gebruikte.

Desserttafel

Aardbei-framboos trifles. Met vanillecake en een beetje geschaafde amandel.

Desserttafel

Jack Daniels chocolate trifles. Met chocoladecake, chocolade-ganache en Jack Daniels-choco-ganache. Bovenop een pecannootje.

Desserttafel

Chocopop-treats. Aangezien deze repen nogal plakkerig zijn, bedekte ik twee kanten met snoeppapier. Dat staat leuk en het eet makkelijker. Rechtsboven op de foto zie je nog PEZZ-dispensers. Lekker oldskool! In het weckpotje zit strawberry leather. Helemaal achteraan zie je nog bakjes met zelfgemaakte popcorn (met fivespice!).

Desserttafel

De witte bakjes zijn eierdopjes. Daarin zit ganache (chocolade bonbonvulling) met daarop een bitterkoekje. Met het bitterkoekje kun je de ganache er dan uit lepelen.

Desserttafel

Linksboven: marshmallowcarrés met witte chocolade en kokos. De koekjes (hartjes!) zijn gemaakt van zanddeeg.

Desserttafel

Verschillende potjes met ouderwets snoep (kaneelstokjes, kersenstokjes, gummibeertjes, salmiakstokjes, snoeppapier, oudhollandse snoepmix…). Ik had er een stapel bekertjes bijgezet en er lagen tangetjes. Maak je eigen snoepmix!

Toen ik de volgende dag de spullen op kwam halen, bleek de tafel zo ongeveer geplunderd te zijn. Goed zo! Zo moet dat ook. Blij dat alles op was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.