Zelfgemaakte traktaties

Zelfgemaakte traktaties

Vandaag twee zelfgemaakte traktaties. Een gezonde en eentje die je zo gezond of zo ongezond kunt maken als je zelf wilt.

Zelfgemaakte traktaties

Appeltjes met een rups en een blaadje. De rups is gemaakt van een ‘muizentrapje’ van papier. Daarop heb ik een papieren rondje geplakt met twee voelsprieten van naaigaren. Het blaadje zit met een prikker in de appel.

Zelfgemaakte traktaties

Dan de tweede traktatie.

Zelfgemaakte traktaties

Deze maakte ik op de basisschool al, maar dan zonder de pailletten en de wasknijper. Het lieveheersbeestje lijmde mijn moeder dan op een pakje Smarties. Om het lieveheersbeestje nog iets extra’s te geven, maakte ik twee kleine beestjes vast aan de grote. Ze bungelen er met naaigaren achteraan.

Zelfgemaakte traktaties

In dit zakje zit manna, gepofte rijst met een suikerlaagje. Je zou de wasknijpers ook op een zakje chips kunnen knijpen of op een knijpfruitje. Of je vult de zakjes met andere snoepjes, mini-pretzels, snoeptomaatjes of cornflakes. Ideeën genoeg.

Deze traktaties zijn heel makkelijk zelf te maken, maar heb je hier geen zin in/geen tijd voor, dan kun je de zelfgemaakte traktaties ook bij mij bestellen (al vanaf € 0,75 per traktatie). Mail mij wat je ongeveer wilt of waar het voor is en ik stuur je mijn ideeën en de offerte terug. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen de lieveheersbeestjes op knijpers te bestellen (of deze leuke traktatiezakjes of iets anders) en dat je dan zelf de zakjes vult. Ook een doosje of mandje in dezelfde stijl, om de traktaties gezellig in te presenteren, is mogelijk. Oja, ik zet er geen stempeltje/labeltje met VAN BRITT op, dus je traktatie is lekker ‘zelfgemaakt’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.