Mail on Monday voor mij! *yay!*

Afgelopen vrijdag maakte ik vijf taarten, een snoepjes- en desserttafel en een berg goodies voor een bruiloft. Correctie: superbruiloft! Wat een topdag was dat! Bruid Linda en bruidegom Bouke hadden aan alles gedacht; het was echt een prachtige bruiloft met veel persoonlijke elementen. Later meer hierover.

Want… waar ik het vandaag, op deze maandag, over wil hebben: Mail on Monday! Dit kreeg ik van Linda en Bouke:

Mail on Monday

Een Mail on Monday-pakket! Was helemaal niet nodig geweest natuurlijk, want ik heb met liefde en plezier aan hun bruiloft gewerkt, maar oh, wat een gaaf pakket! Met: een fijne douchegel, een mooie mok en een lekkere reep chocolade. En het boekje ‘Liefde’ uit de Delftsblauwe tegelwijshedenreeks (die past bij ons toilet!).

En er zitten ook nog typische Mail on Monday-dingetjes bij! Briefpapier bijvoorbeeld. En stickers, knoopjes en kleine magneetjes. Daar kan ik weer heel wat leuke kaarten en pakketjes mee maken. Dus wil je graag iemand opgeven voor Mail on Monday, mail mij dan (lees hier alles over Mail on Monday).

Achteraf blijkt dat Dennis dit pakket vrijdag op de bruiloft mee heeft gekregen en het tot vandaag voor mij verborgen wist te houden, zodat ik de Mail on Monday ook écht op maandag zou krijgen.

Linda en Bouke, ontzettend bedankt voor jullie leuke pakket! Het was echt een verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.