Teutenmarkt 23 juli 2013

Teutenmarkt 23 juli 2013 & leuk nieuws

Binnenkort open ik DE WINKEL VAN BRITT; een webshop met spullen van eigen makelij én eigen ontwerp. Daarnaast blijf ik in opdracht werken. Om mijn spullen alvast een première te geven, sta ik deze zomer op een paar markten. Afgelopen dinsdag (23 juli) stond ik op de Teutenmarkt in Bergeijk. Hier de foto’s:

Teutenmarkt 23 juli 2013

Ik in achter mijn kraam. Nog een beetje zenuwachtig, maar wel trots. Waarom ik zo zenuwachtig was, lees je hier.

Teutenmarkt 23 juli 2013

Ringenkussens, feestpakketjes, oprol-etuis, kaarten, kookschriften en op de achtergrond ‘Potjes Geluk’ (DIY-pakket voor een gelukspoppetje) en Snailmail-pakketten.

Teutenmarkt 23 juli 2013

Kussens en piñata’s. De cape met panterprint is inmiddels verkocht.

Teutenmarkt 23 juli 2013

De knuffelcollectie en, op de voorgrond, een stapel labeldoekjes en speldenkussens.

Teutenmarkt 23 juli 2013

Tassen, dromenvanger, plaid.

Teutenmarkt 23 juli 2013

Mijn inpakstationnetje. Want natuurlijk pak ik alles leuk voor je in! Dat blijft toch m’n hobby.

En dat inpakken doe ik ook weer op donderdag 8 augustus, want dan sta ik op de laatste van de drie jaarlijkse Toeristische Marktdagen in Eersel. Deze grote markt, met ook veel straattheater (heel geschikt voor kinderen!), vindt plaats in het centrum van Eersel en is van 11.00 tot 17.00 uur. Daarna gaat het feest op de vele terrassen van Eersel verder.

Alvast meer producten VAN BRITT bekijken? Klik dan in het menu op ‘SHOP’. Nog niet echt open, maar een preview (en eventueel bestellen per mail) is al wel mogelijk. Ook kun je altijd producten op maat bestellen, want ik blijf in opdracht werken. Iets bestellen en het op de Eerselse markt ophalen kan natuurlijk ook.

En nog meer leuks: na de zomer start ik met het geven van creatieve workshops! Bloggen, moodboards maken, cadeauverpakkingen maken… De creatieve workshops ga ik af en toe geven. Hier komt een agenda voor. Ook workshops op afspraak zijn mogelijk.

Wow! Er staat echt veel op stapel! Superspannend, maar zó leuk!

Reacties zijn welkom!

Een gedachte over “Teutenmarkt 23 juli 2013 & leuk nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.