Mail on Monday

Mail on Monday #10

Mail on Monday voor Fé. Zoals je een paar weken geleden hier hebt kunnen lezen, ging ik op vakantie met vriendinnen, ‘aanhang’ en familie van vriendinnen. Fé is zeventien en het zusje van mijn vriendin Robin. Fé keek er erg naar uit om met Stevie op vakantie te gaan. En vanaf dag één klikte het inderdaad.

Dennis en ik hadden ontzettend veel geluk, met al onze medevakantiegangers trouwens. Een rondje wandelen met Stevie, een middag op haar passen, zodat wij konden kanoën… Heel fijn en makkelijk! Fé spande daarin wel de kroon. We grapten regelmatig dat ‘de nanny dat wel even zou doen’.

Na onze vakantie ging Fé nog door naar de volgende vakantiebestemming. Nu komt ze bijna terug en gaat de Mail on Monday, bij wijze van ‘welkom thuis’-bericht, naar haar. En ook als bedankje voor het oppassen natuurlijk.

Dit pakketje ging op de post:

Mail on Monday

Een foto van Fé en Stevie samen…

Mail on Monday

…een ansichtkaart met een ‘F’ erop. Er zat een hele reeks ansichtkaarten bij de laatste Flow Magazine, afbeeldingen van A tot Z. Komt het even goed uit dat vooral de ‘F’ zo’n prachtige kaart is! (ze zijn allemaal mooi, maar deze sprong er echt uit)

Mail on Monday

Ook al van Flow Magazine, deze sticker met ‘Bedankt!’ erop. Past goed in dit pakketje!

Mail on Monday

Een mooi vintage lintje…

Mail on Monday

… en (rechtsboven) een blokje post-its, verpakt in een denimzakje dat ik versierde met knoopjes.

Er zat ook nog een tekening van Stevie bij, die per se een batterij en een basketbal wilde tekenen. Don’t ask… Ze zit een beetje in de ‘ik-maakte-een-grapje-hahahaha!’-fase.

En in deze enveloppe werd het verpakt:

Mail on Monday

Stevie koos het thema… ofcourse…

Mail on Monday

Nog een grote Hello Kitty op de achterkant van de enveloppe en het pakketjes is good to go!

Fé, superbedankt voor de leuke vakantie en het oppassen!

Ook iemand opgeven voor Mail on Monday? Dat kan! Stuur mij een berichtje via Facebook of een mailtje. Klik hier om meer te lezen over Mail on Monday.

Een gedachte over “Mail on Monday #10

  1. Fe van de Vondevoort

    Echt super leuk Britt en Stevie! Ben net pas terug maar als allereerst m’n pakketje open gemaakt natuurlijk. Echt super lief jullie ook bedankt voor de leuke vakantie en ik kom snel een keer langs!!! Kus

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.