Back home!

Weer thuis na een weekje Frankrijk. M’n zorgvuldig gekweekte plantjes leven nog (thanks, mam!). Zie hier:

Back home

Bieslook, peterselie en munt (die ein-de-lijk doorgekomen is, dat duurde lang!).

Back home

Nog meer peterselie (recepten zijn welkom, haha!).

Back home

Ja, dat zijn de 4th of July sterretjes. Die sieren nu mijn ‘tuin’ op. In dit kratje: basilicum en koriander.

En…

Back home

…een heus rood pepertje. Toen ik ging was ‘ie nog groen. En er volgen er nog minimaal twee, mits ik de plant levend weet te houden natuurlijk. Ik heb niet zo’n groene vingers.

Om te vieren dat alles zo goed gegroeid was, aten we er meteen wat van op, haha! En wel zo:

Back home

Zelfgebakken broodjes, druiven en aardbeien met balsamicodressing en aardbeien met verse peper én basilicum. Aardbeien met peper? Jazeker!

Back home

Worstjes met ui (uit de oven, voor op de broodjes) en groene salade met yoghurt-kruidendressing (met bieslook, peterselie, zeezout en citroensap).

Back home

Gegrilde sla (ja, dat kan! Kies wel een stevige soort) met sinaasappeldressing en koriander.

Echt een feestmaal. En om het nog feestelijker te maken: kermis in Bergeijk!

Back home

Stevie vindt de draaimolen geweldig. Het is ook een hele mooie, met nog een echt orgel. En alle lampjes en toetertjes werken. Dat vind ik altijd mooi om te zien.

Nu we weer thuis zijn, is het werkende leven ook weer begonnen. Komende dinsdag (23 juli) sta ik in Bergeijk op de Teutenmarkt met een voorproefje op de webshop. Het zijn vrijwel allemaal producten van eigen makelij (én eigen ontwerp) en een beetje vintage. En er zijn DIY-pakketten, zodat je ook zelf aan de slag kunt. De komende dagen laat ik je alvast wat dingen zien, hier op de website.

De Teutenmarkt in Bergeijk vindt drie dagen plaats. Dinsdag 23 juli (dan sta ik er), dinsdag 30 juli en dinsdag 6 augustus. Het belooft erg warm te worden komende dinsdag, maarrr… de markt is van 12.00 uur tot 20.00 uur. Dus ook nog na je zwembaduitje (of na je werk!) te bezoeken. Er is ook muziek en er zijn allerlei activiteiten voor kinderen. Stop by and say hi!

Op donderdag 8 augustus sta ik trouwens ook op de Toeristische Marktdagen in Eersel. Een grote markt met straattheater en muziek. Ook deze markt vindt drie dagen plaats (donderdag 25 juli, donderdag 1 augustus en donderdag 8 augustus). Op de laatste dag sta ik er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.