Mail on Monday #8 (met printable ansichtkaarten)

Deze maandag een andere Mail on Monday. Ik verstuurde weer vier kaartjes (net als bij Mail on Monday #6), deze keer naar mijn vier vriendinnen Willeke, Elke, Robin en Mandy. Over een paar weken gaan wij namelijk met z’n allen op vakantie. En met z’n allen betekent ook écht met z’n allen in dit geval. Aanhang gaat mee, Stevie, twee setjes ouders, broer, zusjes, hondjes…

Dit kaartje verstuurde ik…

Mail on Monday

…en nog drie andere. Ze zaten een hele tijd geleden bij Flow Magazine en zijn lekker nostalgisch. Een knipoog naar vroeger. Vroeger, toen je met je vrienden op vakantie ging naar Renesse, Salou of waar dan ook. Toen je een week friet en bbq at met z’n allen. Toen je vooral culturele uitstapjes maakte (not!)…

Maar nu is alles anders. Ik ben 27. Ik ben getrouwd, heb een dochter. Twee vriendinnen zijn zwanger. We hebben banen, huizen, auto’s… En hoewel we niet precies in hetzelfde schuitje zitten, qua huishouden en familie enzo, worden we natuurlijk wel ouder (goh!) en verandert alles. Dat is ook goed. Maar juist dáárom vind ik het zo bijzonder dat we nu met z’n allen op vakantie gaan. Vaak maken de gezamenlijke (jeugd)vakanties plaats voor vriendenweekendjes, maar bij ons is het dus andersom.

Als mensen vragen naar mijn vakantie en ik zeg wat ik ga doen, dan krijg ik hele leuke reacties en soms zelfs een jaloerse blik. ‘Wat bijzonder! Dat zou ik ook nog ‘es willen!’

Ik heb echt ontzettend veel zin in de vakantie. Wat zullen we lachen! En -hopelijk- is er mooi weer. Want die regen is iedereen nu wel beu (zie onderstaande foto: natte stoeptegels!).

Mail on Monday

De kaartjes zijn onderdeel van de voorpret (voorpret vanaf september ongeveer, haha!). En omdat mijn vakantiekaartjes normaal gezien naar deze meiden zouden gaan (onder andere… mam, je krijgt een kaartje, hoor). Maar ja, nu gaan we samen en stuur ik de kaart vooraf.

Heb jij geen reden om vakantiekaarten te sturen? Omdat je ook met je vriendinnen weggaat? Of misschien omdat je niet op vakantie gaat? Voor de laatste optie heb ik twee grappig kaartjes gemaakt.

Mail on Monday

‘Groetjes uit rundumhause’ en ‘Groetjes uit balconië’. Ze zijn gratis te downloaden. Print ze op stevig papier, knip/snijd ze verticaal door midden (zodat de twee kaartjes los zijn van elkaar), vouw ze dubbel en lijm de twee delen op elkaar, als een ansichtkaart. Je vindt de kaartjes op mijn Printables & Freebies-pagina (klik hier). Laat je het me weten als je zo’n kaartje verstuurd?

En nu ga ik verder met de voorpret. Dromen over de vakantie. Hoe het zal zijn. We gaan in ieder geval niet naar Renesse of Salou, maar dat van die friet en die bbq…

2 gedachten over “Mail on Monday #8 (met printable ansichtkaarten)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.