Mail on Monday

Mail on Monday #7

Deze week ging de Mail on Monday naar Simon. Hij werd hiervoor opgegeven door Louis-anne. Zij schreef:

‘Sinds een aantal weken heeft Simon een eigen column in het Eindhovens Dagblad. Vanmorgen heeft hij met echt geraakt met een heel persoonlijke column waar hij nogal met de billen bloot ging. Ik ken hem pas een jaar of wat en waardeer hem erg als mens. Dat, en het feit dat hij een eigen podium heeft in het ED verdient een extraatje. Wil jij hem verrassen met Mail on Monday?’

En dus ging er een postpakketje naar Simon.

Een setje van vijf kaarten. Van die enkele, als een ansichtkaart. Dat zie je hier:

Mail on Monday

Van de linker kaart op bovenstaande foto is ook een printable beschikbaar. Klik hier om naar de printables en freebies te gaan.

Van een oude kaart van Eindhoven, maakte ik een notitieboekje…

…en twee zakjes als verpakking.

In de onderste paste het post-it blokje (met peer erop). In de bovenste paste deze speelkaart…

Mail on Monday

…met daarop een geluksmunt.

En wat zat er nog meer in? Nou, dit…

Mail on Monday

Jaren geleden (twaalf jaar, om precies te zijn), was ik op Key West. Key West is een eiland (en tegelijkertijd ook een plaats) dat onderdeel is van de Florida Keys; je zou kunnen zeggen ‘het staartje van Florida’. Sloppy Joe’s is een bekend café daar. Je kunt er lekker eten, er is vaak live muziek én het was de stamkroeg van schrijver Ernest Hemingway. Aangezien Simon ook schrijft, vond ik dit wel een toepasselijk ‘cadeautje’ voor in het Mail on Monday-pakket.

Een Sloppy Joe is trouwens ook een soort broodje met vlees en lekkere saus. Ha, ik krijg al trek als ik eraan denk. Binnenkort het recept maar eens plaatsen!

Ik dwaal af. Terug naar de Mail on Monday. Bij de kaarten, de post-its en het notitieboekje hoort ook iets om mee te schrijven.

Dat is dit duotone potlood geworden.

En zo zat alles ingepakt:

Mail on Monday     

Mail on Monday

Mail on Monday

Simon, ik hoop dat je dit Mail on Monday-pakketje leuk vond!

Wil jij ook iemand opgeven voor Mail on Monday? Omdat iemand veel voor je betekent. Of omdat iemand wel een oppeppertje kan gebruiken. Of omdat je tante/broer/vriendin je zo goed geholpen heeft met verhuizen? Mail mij dan! Klik hier voor meer informatie over Mail on Monday.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.