Stevie’s tweede verjaardag

Afgelopen donderdag werd Stevie twee jaar oud. Of jong, ‘tis maar hoe je het ziet. Ze is al een echt dametje. Waar echte gesprekken mee te voeren zijn. En als ze ‘nee’ zegt, bedoelt ze echt ‘nee’. En ik hoef maar één keer een beetje sip te kijken en ze zegt meteen: “Geeft niks, mama. Het komt wel goed. Ik help jou, ik help jou.” Het is zo’n schatje!

Aangezien ik vier taarten had gebakken (daarover donderdag meer) en ik niet kon kiezen tussen een cijferkaars en twee kaarsjes, mocht Stevie twee keer kaarsjes uitblazen. Ze vond het geweldig! Vorig jaar moest Dennis dat nog voor haar doen:

Stevie's eerste verjaardag     Stevie's eerste verjaardag

Stevie's eerste verjaardag     Stevie's eerste verjaardag

Nu wist ze meteen wat te doen en ze kon het ook nog.

Stevie's verjaardag

Stevie's verjaardag

Stevie's verjaardag

De speldjes, ketting en het armbandje kreeg ze per post van Barbara (klik hier voor haar fashionblog). Zie je hoe Stevie de armband draagt? Heel hoog om haar arm. Ze vindt dat dat zo hoort, want ze doet dat zo met al haar armbandjes. Misschien komt dat armbandje om de bovenarm (naar aanleiding van de tribal tattoo van Spice Girl Mel C) wel terug, haha! Die gekke armbandjes die je groter en kleiner kon ‘vouwen’.

Dan naar taart nummer twee:

Stevie's verjaardag

Daarna barstte het feest los en is ze echt gruwelijk verwend met bezoek en cadeautjes. Ze was echt JARIG! Dat liet ze ook steeds weten: “Sisi jaarug!” Sisi is haar bijnaam voor zichzelf. Als je vraagt hoe ze heet, zegt ze ‘Stevie’. Maar als ze iets wil dan zegt ze ‘Sisi ook willuh’.

Stevie's verjaardag

Deze foto maakte ik aan het eind van de dag. Het lijkt hier mee te vallen, maar het was alsof er een bom ontploft was! Maar dat hoort erbij en alles was ook zo weer aan kant. Om 22.30 uur ging ze tevreden naar bed. Correctie: naar haar grote bed. Want haar ledikantje met spijlen heeft plaatsgemaakt voor een eenpersoonsbed. En ze blijft er nog in liggen ook! Daar heb ik een handigheidje voor gevonden, daarover later deze week meer.

Overmorgen zet ik de foto’s van de taarten op de site (mét receptprintable!), maar Instagram-volgers hebben hier al een sneak peek van gekregen. Mijn Insta-naam is ‘vanbrittnl’. Als je me volgt, krijg je regelmatig een voorafje op een blogpost of een ‘behind the scenes’.

5 gedachten over “Stevie’s tweede verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.