neppostzegels

Mail on Monday #6 (met neppostzegels printable)

Neppostzegels? Waarom zou je die willen? Nou, herken je dit?: je geeft iemand een kaart bij een cadeautje. De kaart gaat dus niet op de post. Dan zit er altijd zo’n lege plek waar de postzegel hoort te zitten. Of degene die de kaart krijgt woont bij je om de hoek, dus je speelt zelf voor postbode. Alweer… lege plek. Erger dan die lege plek is ‘Plak hier uw kinderpostzegel’. Of, de allerergste: ‘Écht een persoonlijk kaartje sturen? Ontwerp uw eigen postzegel op www.blabla…’ Oké… Want een kaartje op zich is niet persoonlijk? Raar!

neppostzegels

Je kunt natuurlijk zelf een gek poppetje tekenen in het lege vakje rechtsboven. Of er een stickertje overheen plakken. Of je gebruikt deze neppostzegels VAN BRITT:

neppostzegels

Je kunt ze vinden onder het kopje ‘printables & freebies’ (of klik hier). Print ze op een blanco stickervel en je hebt echte postzegelstickers. Op papier printen kan ook, dan lijm je ze gewoon vast. Ook voor het knippen heb je meerdere opties: gewoon losknippen van elkaar, of met een kartelschaar. Of je maakt een scheurrand door ze te ‘prikken’ met behulp van de naaimachine (zonder draad). Da’s een leuk idee. Zo kun je bijvoorbeeld ook een toegangskaartje maken (als uitnodiging ofzo), waar je dan een gedeelte af kunt scheuren. Oeh! Nieuw DIY-idee!

En zo gingen er vandaag vier kaartjes met neppostzegels op de post. Nou ja, Stevie en ik brachten ze rond op de fiets, want daar was het echt weer voor.

neppostzegels

Deze ging naar iemand die herstellende is van een operatie.

neppostzegels

Deze ging naar iemand die, ja, een vast contract heeft gekregen. Dat is in deze tijd wel een kaartje waard, vind ik.

neppostzegels

Deze ging naar iemand die -heel knap- veel is afgevallen.

neppostzegels

En dit kaartje ging naar iemand die ik graag mag en wel een kaartje verdiend. Gewoon. Zomaar.

Ik had nog een datumstempel van Stevie’s geboortekaartje. Dat maakte ik namelijk zelf, daar zal ik nog wel eens een post aan wijden. Nu kwam die stempel weer goed van pas op de neppostzegels.

neppostzegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.