Mail on Monday #3

De Mail on Monday gaat vandaag naar tweeling Luca en Quinn. Zij zijn vandaag één jaar oud (samen twee, hihi!). Dit pakketje is naar hen onderweg:

Mail on Monday

Een pakketje met lekkers en een stoffen slinger, gemaakt van hydrofieldoeken. Natuurlijk zat er een bijpassend kaartje bij en dat alles in een enveloppe in dezelfde stijl.

Mail on Monday

Wat zou er in zitten?

Mail on Monday

Heel simpel, maar wel een groots effect: papier dat even onder de naaimachine is gelegd. Dit kun je waarschijnlijk wel met iedere naaimachine doen. Tenminste, ik moest even puzzelen met de instellingen (steekdichtheid), maar uiteindelijk lukt het me altijd. Als je dit voor de eerste keer doet of als je bijzonder papier gebruikt, dan zou ik het eerst met een klein stukje papier proberen.

Ook de enveloppe heb ik op deze manier versierd.

Mail on Monday

Ik knutsel graag met oude hydrofieldoeken. Die zijn makkelijk te knippen, omdat er al blokjes in geweven zijn. Je hoeft dus niets uit te tekenen. Easy peasy.

Luca & Quinn, van harte gefeliciteerd!!

Wil jij ook meedoen aan Mail on Monday? Dat kan!
Stuur mij een mailtje met je adres of het adres van iemand die wel eens leuke post mag ontvangen. Lees hier de details en waarom ik Mail on Monday begonnen ben.
De andere Mail on Monday-berichten kun je hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.