Speelkleed

Een speelkleed van lapjes

Dit speelkleed van lapjes maakte ik in opdracht. Baby Liv gaat vast heerlijk spelen op dit kleed!

Speelkleed

Bijna alle lapjes zijn gerecycled. Het gele stof met bloemetjes en ook beide geruite stofjes zijn zelfs van een oud dekbedovertrek van de mama van Liv!

Alle lapjes zijn van katoen…

Speelkleed van lapjes

…en enkele vierkantjes zijn doorgestikt met fluoriserend draad…

Speelkleed van lapjes

…op het fleecedeken dat de achterzijde vormt:

Speelkleed

Natuurlijk moet er ook nog iets te spelen zijn op zo’n kleed. Dus maakte ik een knisperboekje met meerdere stoffen pagina’s. Ik gebruikte hiervoor het knisperende materiaal uit een ander knisperboekje, waar niet meer mee gespeeld werd. Anticlimax trouwens, dat knisperspul. Ik verwachtte iets spectaculairs, omdat het ook in de wasmachine kan enzo. Maar toen ik het oude boekje open knipte, zag ik dat het gewoon een soort folie was, haha! Doorzichtig, knisperend (of course)… <wat had je dan verwacht?>

Speelkleed     Speelkleed

Speelkleed     Speelkleed

In het schapenkopje zit een belletje en de pootjes zijn maar aan één kant vastgemaakt. Kleine kindjes spelen graag met labeltjes en losse flapjes. De rammelaar zit vast met een lint van fleece.

Ik krijg regelmatig de vraag: wat doe je dan precies, met VAN BRITT? Nou, dit dus. Onder andere. Dit blog is bedoeld om je een kijkje in mijn keuken te geven. Zodat je een indruk krijgt van wat ik allemaal doe. Heb je een idee, maar ben je zelf totaal niet creatief of heb je er geen tijd voor, dan kun je mij inschakelen.

Af en toe komen er ook recepten, inzichten en DIY’s voorbij op deze site. In de toekomst zullen er nog meer freebies en tutorials bij komen. Omdat ik dat leuk vind en omdat ik graag deel.

‘When you learn, teach, when you get, give.’ – Maya Angelou

Een gedachte over “Een speelkleed van lapjes

  1. Robin

    Liv heeft al flink gespeeld op het kleed. Ze heeft er zelfs al onder gelegen en geprobeerd het op te eten!
    Ze zal er nog veel plezier van hebben.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.