Monday Mail

Mail on monday!

Een gezellig mailtje krijgen, is leuk. Een lief berichtje via Whatsapp ook. Maar het aller-, allerleukste is toch wel een brief! Of een kaartje. Of een pakketje via de post. Het openmaken, uitpakken, lezen… Heerlijk!

Monday Mail - vlaggenlijnen en labeldoekje, verstuurd als kraamcadeautje     Monday Mail - vlaggenlijnen en labeldoekje, verstuurd als kraamcadeautje

Monday Mail - vlaggenlijnen en labeldoekje     Monday Mail - vlaggenlijnen en labeldoekje

Ik verstuur nog wel ‘es iets als er iemand jarig is. Of als er een kindje geboren is (zie foto’s). Dit doe ik toch wel een paar keer per maand, maar eigenlijk te weinig naar mijn zin. Tenminste, zomáár iets versturen, dat zou ook wel eens leuk zijn. Vandaar de actie ‘Monday Mail’.

Monday Mail - geboortekaartjes     Monday Mail - geboortekaartjes
Post ontvangen is leuk! Hoe vaak krijg je nou nog een brief? Ja, van de Belastingdienst of van de bank, maar er mag ook wel eens iets leuks tussen zitten, toch? Dáárom doe ik dit. En ook een beetje om zelf creatief te blijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.