Bye bye Christmas…

Jammer, het is weer gedaan <pruillip>
De boom kan de tuin in (of de zolder op, of erger… ) en de kerstballen kunnen weer in dozen. Hier een paar tips:

Je hebt er waarschijnlijk helemaal geen zin in, maar écht, volgende Kerst ben je blij dat je dit gedaan hebt; ruim je kerstlampjes fatsoenlijk op! Misschien heb je de originele doos nog en krijg je ze daar ook nog in (yeah right…). Heb je dat niet/lukt dat niet? Neem dan een stuk karton en knip het aan beide kanten een stukje in (ongeveer twee centimeter ertussen laten). Schuif de lampjes hierin. Voilá!

Kleine ornamentjes kun je makkelijk opbergen in een lege eierdoos.

     

Slingers blijven mooi als je ze op een rol bewaard. Keukenrol, plastic folie… allemaal goed. Stop de uiteinden van de slinger in de gaten van de rol.

Kerstballen kun je bewaren in een plastic opbergbox. Om te voorkomen dat ze gaan rollen, zet je lege wc-rollen in de box voor de kleinste kerstballen en plastic soepbakjes (wegwerp) voor de grotere. Met een stukje karton ertussen kun je eventueel ook nog stapelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.