Theelichten

Nog een last-minute DIY-cadeau nodig? Deze theelichten zijn gemaakt van glazen potjes (jam, conserven) en de mouwen van een oud shirt.

Knip het onderste gedeelte van de mouw af en schuif deze over het glazen potje. Kies wel een smalle mouw. De andere twee theelichten zijn gemaakt van glazen potjes, restjes van de mouw en wit katoen. De letters ‘HOME’ zijn erop gestempeld met acrylverf.

De letter is van karton, omwikkeld met wol. Ik heb hiervoor wol gebruikt die steeds van kleur ‘verandert’ (ombre? gemeleerd? Geen idee hoe ik het moet noemen). Je ziet deze letters heel vaak van hout, maar daar is dan de prijs ook naar. Als je er toch wol (of stof) overheen doet, kun je net zo goed karton gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.