Stof opruimen

Sow! Niet het leukste werkje om te doen! Maar wel ontzettend nodig. Mijn stoffencollectie opruimen. ‘Stoffencollectie’ klinkt mooier dan het is, hoor. De helft ervan bestaat uit kledingstukken. Die recycle ik dan. Zonde om weg te gooien.

Een foto maken van ‘hoe het eerst was’ durfde ik niet. Dat was echt een drama! Ik heb eerst alles gestreken en ‘mooi’ opgevouwen. Dan legde ik het op stapeltjes. Kleding bij kleding, stof bij stof. Daarna heb ik nog meer gesorteerd. Om uiteindelijk op kleine stapeltjes uit te komen, kleur bij kleur, maar ook felle prints bij elkaar bijvoorbeeld.

     

Van een oud laken heb ik repen gescheurd om de pakketjes samen te binden. Heel veel werk, maar ik kan alles zoveel beter vinden nu! Dat wordt stukken relaxter knutselen… sorry, craften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.