Nametags

Trakteren vanwege je verjaardag. Voor kinderen. Op een sportschool. Dan wil je dus niet met snoep aankomen. En het moet voor iedereen leuk zijn. Nu was het zo dat ze ook al rugzakjes kregen van de Sint. Dus kreeg ik een idee: nametags voor aan die tasjes.

Zo maakte ik ze:

Knip repen van stugge stof. Ik had nog een restje stof van de paneelgordijnen liggen.

Vouw een klein randje om en stik dat door.

Ik denk dat ik ook nog ‘es zo’n slinger ga maken. Ziet er wel feestelijk uit zo.

Knip de draadjes los en schuif een veiligheidsspeld door het gemaakte tunneltje.

Bestempel de tags met acrylverf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.