Korte keukentips #1

Vandaag over theedoeken etcetera…

-Vervang dagelijks de theedoek en het vaatdoekje. Dit is niet alleen hygiënisch, maar je theedoek droogt ook beter af.

-Was theedoeken, handdoeken en vaatdoekjes heet!

-Een laatste korte tip (maar daarom niet minder handig!): naast theedoeken en vaatdoekjes, gebruik ik in mijn keuken ook een -in stukken geknipt- vaatdoekje als onderlegger voor pannen en de snijplank. De snijplank schuift dan minder. De reden dat ik geen theedoek gebruik? Die zijn te groot. En vaatdoekjes te dik (ik gebruik andere vaatdoekjes dan die ik in stukken knip).

Hoe werkt het?:

Een klein beetje natmaken en onder de snijplank leggen. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.