In de sneeuw

Afgelopen woensdag heb ik in een Finse kota gezeten (lees hier meer), waardoor mijn jas rook naar een kampvuur. Uitwassen die hap! Maar na het wassen bleek mijn jas statisch geladen te zijn. Niet fijn, zeker niet in combinatie met mijn lange haren. Nu heb ik weleens gehoord dat sneeuw of de diepvries je daarbij kunnen helpen. Mijn diepvries is te klein voor mijn jas (één vriesvakje om precies te zijn), maar sneeuw is er vandaag wel! Het ziet er zo uit:

En dan doe je dat dus zo:

Kan alleen met verse sneeuw (lees: schone sneeuw).

Mijn jas was niet meer statisch! Yay! It worked!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.