Efteling

Vandaag ben ik met Dennis en Stevie naar de Efteling geweest. Ik was er al achttien jaar niet geweest. En de Winter-Efteling had ik dus al helemaal nooit gezien. Ik vond het super met al die decoratie en kampvuren overal. Heb m’n ogen uitgekeken. Bovendien was het lekker rustig in het park.

Stevie vond vooral het Carnaval Festival geweldig. Dat komt door Jokie & Jet, van Efteling-tv. Die zijn tegenwoordig verwerkt in het Carnaval Festival. “Jokiejet! Jokiejet!”, riep ze. Zo leuk! Ze zat te swingen in het karretje.

Zelf vond ik de Indische Waterlelies super. Jeugdsentiment, denk ik. En Stevie zei steeds: “Mooi, mama. Mooi!”. Ik wil komende zomer wel weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.