Aan de muur

Dit artikel werd eerder gepubliceerd op Britt Blogt!

Dit ‘schilderij’ hangt in de kamer van mijn dochtertje. De bovenste foto is een ansichtkaart van de Hema. De onderste is een foto van mijn opa en oma, gemaakt op hun trouwdag. De foto’s zijn op het -roze geschilderde- canvas gelijmd, maar het lijkt alsof ze erop geprikt zijn met knopspelden (dit zijn knopspelden met een hartje als knop). Het corsage is ook op het canvas gelijmd

Ook dit ‘schilderijtje’ heb ik gemaakt voor op de kamer van mijn dochtertje. De vlindertjes zijn gestanst uit kraftpapier. Achter de single heb ik een dolly (taartonderlegger) geplakt die ik met het canvas mee heb geschilderd. De dolly is wel iets naar voren gehaald voor een 3D-effect.

De single is trouwens The Final Countdown van Europe, de eerste band waar Dennis een cd van had.

De laatste van de muurversieringen. Het middelste canvas heb ik bekleed met stof. De naam heb ik geprint op transferpapier en op het stof gestreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.